Branchevereniging voor dialoogmarketing

Met de gimmick van 2014 naar de Leukste Nieuwjaarsborrel!

loombandjes

Heb jij donderdag 8 januari nog een plekje in je agenda? Heb je zin om onder het genot van een drankje je successen van het afgelopen jaar te bespreken en te proosten op het nieuwe jaar? Lees verder »

De marketeer in 2015

2015

Hoe ga jij als marketeer het nieuwe jaar in? Welke uitdagingen zijn er om ook in 2015 de klant weer gericht te benaderen? En ben je in staat om (beter) in te spelen op de kansen die data bieden? Met behulp van jouw antwoorden op DM Barometer enquête vormen wij het beeld van de marketeer in 2015. Lees verder »

Blogs

Zo gaat ANWB om met mobile SEO: 6 lessen

google mobiel

Terwijl het aantal mobiele bezoeken aan websites stijgt, vraag je je misschien soms af hoe andere partijen met mobiel verkeer omgaan en waarom. “Waarom hebben zij geen mobiele site? Hoe zien de aandelen van mobiel- en tabletverkeer er bij hen uit? Hoe gaan zij om met mobile SEO?” In deze post zal ik kort toelichten hoe op ANWB.nl mondjesmaat ‘de knop’ naar mobiel geoptimaliseerde content wordt omgezet. Lees verder »

Mobiele vernieuwers over geld verdienen, sci-fi en drijfveren

uitgelicht mobile

Tijdens de DDMA Mobile Wave 2014 spraken de uit verschillend hout gesneden ‘mobile gekkies’ over wat hen drijft om de meest succesvolle apps te maken en hoe ze dat voor elkaar krijgen. De sprekers van Layar, Blendle, ABN AMRO, en aFrogleap voelen elkaar aan de tand over hun werk. Allen verschillende types met een aantal gezamenlijke passies: sci-fi, vernieuwingsdrang en toch ook wel geld.

Lees verder »

Code Postfilter aangescherpt

postfilter

De duur van de registratie waarmee de consument de wensen kan vastleggen van welke type bedrijven men wel en geen ongevraagde geadresseerde reclamepost wenst te ontvangen is verlengd naar 5 jaar. Dit was 3 jaar. Ook wordt duidelijk gemaakt dat geadresseerde reclamepost met alleen een adres en zonder naam, ook onder de Code Postfilter valt. Deze aanpassingen zijn verwerkt na enkele jaren ervaring met het werken met de Code Postfilter. Lees verder »

Lees oudere artikelen