User experience: service, gastvrijheid, consistentie, impact en nog veel meer..

hoi

UX of user experience, de term vliegt je tegenwoordig om je oren. De commissie iMarketing was benieuwd naar wat UX voor bedrijven kan betekenen. Op 22 april spraken drie ervaringsdeskundigen van Transavia, van Mossel groep en emove.me over hoe UX hen successen heeft gebracht. Jerry Lievelt begeleidde als UX professional deze middag.  Lees verder »

Blogs

Google: ‘mobile ready’ website vanaf deze week voorrang

1

Op 21 april kondigde Google aan dat websites die ‘mobile ready’ zijn, voorrang krijgen binnen de ranking van Google. Zorg er dus voor dat je je publiek niet verliest, maak je website optimaal voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. De DDMA Commissie Search weet hier alles van en helpt je er graag bij.

Lees verder »

Landal GreenParks nieuw DDMA lid

Landal

DDMA verwelkomt Landal GreenParks als een van de nieuwe DDMA-leden. Landal is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 70 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Met 51 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Landal heeft als organisatie behoefte aan juridische ondersteuning, branchekenniswebinars en workshops en voering van het Privacy Waarborg. Een perfecte match met DDMA dus! Lees verder »

Wie van jouw klanten dingt mee naar de Customer Data Award 2015?

Data en dialoog logo def

De DDMA Commissie Klantdata & Dialoog presenteert ook dit jaar met trots de Customer Data Award. Deze prestigieuze prijs voor organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel én strategisch niveau succesvol positioneren, wordt uitgereikt op 17 november, de avond voorafgaand aan de DDMA Data Dag.

Lees verder »

Lees oudere artikelen