Nomineren e-mail m|v en e-mailcampagne 2015 mogelijk

Emailsummit 2013_website_4

Welke e-mailcampagne trok aandacht dit jaar en verdient de spotlights? En welke vakgenoot geeft de concurrentie het nakijken en mag zich e-mail marketeer van 2015 noemen? Vanaf donderdag 26 maart kunnen vakgenoten die een plaats verdienen op de denkbeeldige e-mail troon genomineerd worden. Dit duurt slechts drie minuten en kan hier. De winnaars worden op woensdag 17 juni tijdens de EMAIL SUMMIT @WARD NIGHT bekend gemaakt. Lees verder »

Vacature Senior Medewerker PR & Marketingcommunicatie

DDMA logo big100d

DDMA, de brancheorganisatie voor data-driven marketing, is de belangenbehartiger van 275 organisaties die data inzetten voor commerciële communicatie. We bieden kennis over social media, adaptive marketing, search marketing, mobile, e-mail, direct klantcontact etc. DDMA verbindt en inspireert haar leden via 20 actieve commissies. Lees verder »

Blogs

Even voorstellen: 7 nieuwe DDMA-leden

welkmostemail
In februari hebben zeven nieuwe organisaties zich aangesloten bij het DDMA-netwerk. Welkom Searchwriters, M2mobi, Clever Online Marketing, kortingisleuk.nl, Compass Projectmanagement, Rapidsugar en Prisma direct! De nieuwe leden stellen zich aan je voor en geven hun visie op de ontwikkelingen in de branche.

Lees verder »

DDMA E-mail Eyetrackingonderzoek: grijp je kans en meet waar de consument naar kijkt

heatmap

Heeft jouw e-mailnieuwsbrief de juiste structuur om de lezer geboeid te houden? Spoort het aan tot de gewenste call-to-action? En past de lay-out van de nieuwsbrief bij het leesgedrag op zowel de desktop als de smartphone? Staar je niet blind op statistieken als opens en kliks, maar onderzoek ook het kijk- en leesgedrag. Na het succes van vorig jaar biedt DDMA je weer de kans om dit te laten onderzoeken. Doe mee aan het DDMA E-mail Eyetrackingonderzoek, dit jaar niet alleen op desktop maar óók op mobile! Lees verder »

Nieuwe Europese privacyregels stap dichterbij

onestopshop

Vrijdag 15 maart bereikte de Europese Raad van Ministers een gedeeltelijk akkoord over twee belangrijke hoofdstukken uit de Europese Privacyverordening. Daarmee lijkt het grote struikelblok van de one-stop-shop beslecht. Lidstaten vinden het principe dat een multi-national bij overtredingen maar met één leidende toezichthouder hoeft te onderhandelen een aanslag op de eigen soevereiniteit (en schatkist). Nu is men een vrij complex systeem overeengekomen, waarbij zowel de hoofdtoezichthouder als alle andere toezichthouders die klachten hebben ontvangen een zaak kunnen onderzoeken. Lees verder »

Lees oudere artikelen