DDMA voorzichtig positief over EU-VS Privacy Shield

diana

De Europese Unie en de Verenigde Staten zijn gisteren een nieuw privacyakkoord overeengekomen, het ‘EU-US Privacy Shield’. Hoe de maatregelen er precies uitzien, moet nog duidelijk worden. Diana Janssen, directeur van DDMA en voorzitter van de Europese FEDMA, is daarom voorzichtig positief. Lees verder »

Vacatures DDMA Commissie Klantdata & Dialoog

ddma logo website

De DDMA Commissie Klantdata & Dialoog heeft drie zetels beschikbaar voor nieuwe commissieleden. Mocht je interesse hebben in een van deze drie zetels stuur dan een mail naar info@ddma.nl voor vrijdag 12 februari . Lees verder »

Blogs

Zelfregulering noodzakelijk voor technologische vooruitgang

diana

Dag van de Privacy voor brancheorganisatie DDMA in teken van zelfregulering

Diana Janssen, directeur van DDMA en voorzitter van de Europese FEDMA, spreekt vandaag in Brussel op de Dag van de Privacy over de noodzaak tot zelfregulering voor het bedrijfsleven. Volgens Janssen geeft de nieuwe Europese privacywet bedrijven weinig handvatten bij de implementatie van nieuwe technologieën. “Als Brussel technologische vooruitgang belangrijk vindt, moet zij zelfregulering omarmen en stimuleren.” Lees verder »

Thomas van Doorn (Commissie E-mail Research): ‘E-mail benchmarks – groei mobiel zet door, tijd voor adaptive design’

Nationale Email Benchmark logo 2012

Heb je jouw e-mailmarketingresultaten al vergeleken met die van anderen? De jaarlijkse Nationale E-mail Benchmark, uitgegeven door DDMA, vormt hiervoor een prachtig referentiekader. In 2015 zijn meer dan 3,6 miljard e-mails onder de loep genomen. De tendens is duidelijk: de groei van e-mail op mobiel zet door. In zijn blog dat je leest op Frankwatching gaat Thomas (DDMA Commissie E-mail Research) in deze opmars op de smartphone en tablet.

DDMA zoekt tijdelijke versterking voor communicatie- en andere projecten

suitcases

Judit, onze communicatie & PR medewerker gaat op reis en neemt mee… zichzelf. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die haar tijdelijk kan vervangen. Lees verder »

Lees oudere artikelen