Sectoronderzoek: Social marketing, puberaal of volwassen?

website voorichting code social

Anno 2015 is social marketing zijn puberstreken verloren. Social is niet langer in het beheer van de stagiaire en het dient een duidelijk doel in de marketingmix: bereiken, converseren en zelfs converteren. Of toch niet? Deze editie van de DM Barometer haalt het net op bij marketing Nederland. Vul het onderzoek in en spiegel de situatie van jouw organisatie met de sectorresultaten die je in je inbox ontvangt. Lees verder »

DDMA op volle kracht voor 2015!

NL

DDMA is 2015 gestart met 28 nieuwe organisaties! Om leden de optimale service te blijven bieden, zijn er vier nieuwe DDMA-ers die het team nóg sterker maken. Wij stellen de nieuwe leden en medewerkers met trots aan je voor.

Lees verder »

Blogs

Ditjes & Datjes van DDMA

DD

Wil jij weten wat er – naast hard werken – allemaal gebeurt bij ons op het DDMA kantoor? Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ‘inside information’ van jouw DDMA medewerkers. Lees verder »

DDMA Security Check geeft “onderscheidend vermogen”

email security

Sinds de aftrap in november jl. hebben circa 50 organisaties de Security Check van het Privacy Waarborg doorlopen. Informatiebeveiliging is voor veel organisaties terecht prioriteit. De DDMA Privacy Autoriteit heeft inmiddels 28 organisaties mogen voorzien van het beveiligingslabel Goud!

Lees verder »

Content, Rankings en voorspellingen; Friends of Search in een notendop

bericht FOS

Donderdag 19 februari was het zover, de tweede editie van hét Searchcongres van DDMA en IAB Nederland. Friends of Search haalde 20 (inter)nationale sprekers naar Amsterdam. Dat de sprekers hun best hadden gedaan om met interessante learnings te komen, is gebleken. Na de bitterballen en het bier gingen 350 search marketeers naar huis met een bak kennis waarmee ze direct aan de slag konden. Heb je Friends of Search 2015 gemist? Geen probleem, wij hebben alles voor je verzameld en op een rijtje gezet. Lees verder »

Lees oudere artikelen